Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben

Díszíthető fa és papír termékek

Szeretnéd feldobni lakásod hangulatát?

Kreatív, olcsó kikapcsolódásra vágysz?

Szeretnél kézzel készített, egyedi, személyes ajándékkal kedveskedni szeretteidnek?

Válassz dekorálható fatermékeink közül!

Kínálatunkban találsz zsebkendőtartót, fadobozt és doboz szettet különböző méretekben, tortatálat,  teás dobozokat, tükrös dobozt, képkeretet, kulcsos szekrénykét, fa tálcát, irattartókat, dekoládákat, háncs dobozokat és még sok egyéb natúr fából készült terméket.

Készíts egyedi ajándékot, dekorációs tárgyat, kiváló minőségű, dekorálható fa termékeink felhasználásával!

A mai rohanó világban, mikor minden a kapkodásról, időhiányról, tucat ajándékok vásárlásáról szól, fontos, hogy találjunk egy olyan hobbit, időtöltést, amelyben kiélhetjük kreativitásunkat, szabadjára engedhetjük fantáziánkat, és az alkotó erőt látható, tapintható formába önthetjük.

A kreatív technikák közül számosat kipróbálhatsz a  fatermékek dekorálásához. Díszítheted a fatárgyakat szalvétatechnikával, festéssel, de ragaszthatsz rájuk gyöngyöket, flittereket, textilt is, vagy akár kagylókat, matricákat.

Legyen szó bármilyen ízlésű, beállítottságú ismerősről, barátról, nálunk biztosan megtalálod azt a dekorálható fa terméket, fadobozt, amelyet saját ügyességed, kreativitásod révén tökéletes ajándékká varázsolhatsz!

Aktuális
Megbízható Webáruház