Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben
Termékek Menü

Kreatív Kalauz - Exkluzív Virágdoboz

  

A papírdobozok "felvirágzása"

Szuper mutatós? Természetesen!
Trendi? Naná!
Egyedi? Na igen... ha TE készíted! :)

Lépésről - lépésre (videóval) itt.

 

                                 A képre kattintva elindul a videó!

 

Szükséges kellékek:

Papírdoboz - vizes oázis - drót - fa (LOVE) szív - szalag (old pink) - ragasztópisztoly (és betét) - celofán - virágok, mérettől függően 30-35 szál - egy tál, amiben az oázist beáztatod - éles kés és olló.

1. lépés:

Egy éles késsel vágd félbe a vizes oázist, tedd a két felet egymás mellé, majd illeszd rá a szív alakú papírdobozt. Enyhén nyomd rá, hogy bejelöld hol kell majd az oázist pontos méretre szabni. Ezután vágd méretre az oázist és egy tálban áztasd vízbe (kb 10 percig, hogy jól teleszívja magát).

2. lépés:

A szalagból vágj le egy akkora darabot, ami a dobozt körbe éri. A ragasztópisztollyal (egy-egy kis pöttynyi ragasztó, főleg az éleknél) rögzítsd a szalagot körben a doboz oldalára. A doboz tetejére készítsd el a masnit  (3db, csökkenő méretű darab szalagból és egy kicsiből, amelyik a másik - egymásra helyezett - hármat összefogja). Az elkészült masnit ragaszd a doboz tetejére.

3. lépés:

Illeszd a celofánt a dobozba, elég ráhagyással, hogy a víz ne érhesse majd a papírt. Ezután óvatosan rakd be a vizes tűzőhabot is. Ha ezzel megvagy, a doboz széle mentén vágd körbe a celofánt. 

4. lépés:

Ragassz meghajlított drótot a fa szívekre és helyezd el őket a dobozban. 

5. lépés:

Jöhetnek a virágok! Tisztítsd meg a levelektől és a szárukat ferdén vágd vissza, hogy könnyebb legyen majd az oázisba szúrni (és több vizet tudjanak majd a későbbiekben felszívni) A doboz mellé állítva érdemes lemérni a megfelelő magasságot.

Célszerű a virágokat a doboz szélétől befelé haladva, egymás mellé, viszonylag szorosan beszúrni (de nem összenyomni őket), hogy a segédanyagokat eltakarják. 

 

Ezzel készen is vagy! Exkluzív, egyedi virágdoboz a javából!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek