Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben
Termékek Menü

Viszonteladóknak

Kedves Vásárlónk!

Amennyiben Viszonteladó vagy, úgy lehetőséged van nagykereskedelmi áron vásárolni webáruházunkban.
Kérjünk hozd el személyesen, vagy küldd el egyéni vállalkozói igazolványod vagy cégkivonatod másolatát e-mailben a kosarbolt@kosarbolt.hu címre, vagy faxon a +36 1 210 2037 számra.
Az adatok ellenőrzése után felvesszük Veled a kapcsolatot, és lehetőséget biztosítunk rá, hogy nagykereskedelmi áron tudj vásárolni webáruházunkban.

Ha rendszeres vásárlónk vagy, illetve korábban már vásároltál nálunk, kérlek küldj egy e-mailt a kosarbolt@kosarbolt.hu címre, amely tartalmazza a cégünknél leadott cég nevet és számlázási címet, hogy regisztrációdhoz azonnal hozzá tudjuk rendelni a nagykereskedelmi árakat.

Nagyon fontos, hogy minden esetben először be kell regisztrálni webáruházunkba, hogy a vevőkódot át tudjuk állítani, így biztosítva, hogy a viszonteladói árainkat lásd.


Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy 25 000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás, az ország bármely pontjára ingyenes! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Viszonteladóknak