Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Egyedi Ajándék Anyák Napjára

Peti
2022. 03. 16. 13:28:00
Egyedi Ajándék Anyák Napjára

Tegyük az anyukák számára szóló napot az egyik legkülönlegesebbé az évben. Lepjük meg őket olyan egyedi ajándékkal, amilyenek ők maguk is. Egy egész életen át tartó szeretetet és odaadást igyekszünk meg az év ezen napján meghálálni, így nem érdemes restnek lenni. Mutatunk pár saját kézzel elkészíthető tökéletes meglepetést és konkrét ajándékot is azok számára, akik az utolsó napokban sietnének értük. 

Egyszerű, látványos és végtelenül cuki

Készíthetünk mini kaspóba vagy egyéb kis méretű tárgyba kis virágos köszönőajándékot. Az alaphoz ajánlott tűzőhabot használni (élő virághoz vizeset, művirághoz szárazat), ebbe kell betűzni a virágo(ka)t és kiegészítőkkel díszíteni, mint például zuzmó, termések.
Amennyiben selyemvirág mellett döntünk, csak illesszük bele a készítményünkbe a kiválasztott zöldet, ami lehet egy virágcsokor, vagy pozsgás. Aztán kiegészíthetjük a díszünket zuzmóval vagy termésekkel. Az elkészített ajándékunkat feldobhatjuk például egy hurkapálcika és papír segítségével, amiből készíthetünk üzenetet. Kaspókhttps://www.kosarbolt.hu/index.php?route=
Pozsgásokhttps://www.kosarbolt.hu/selyemvirag/pozsgas_novenyek
Oázis, tűzőhab tégla: https://www.kosarbolt.hu/index.php?
Műanyag gömb, lapos gömb: https://www.kosarbolt.hu/index.
Izlandi zuzmó: https://www.kosarbolt.hu/index.php?route=product
Termések: https://www.kosarbolt.hu/fo_kategoria_50062/deko
Beszúrós táblákhttps://www.kosarbolt.hu/index.php?
Több eszközre lenne szükséged, vagy elfogyott az utánpótlás? Itt pótolhatod őket.
 


 

A kreatív ajándékcsomag (garantált siker)

 

Készíthetünk kisebb-nagyobb ajándékcsomagot is, amikhez szintén nem kell sok hozzávaló, viszont a kreativitás tekintetében itt sincs maximum limit. Legyen az ajándékunk letisztult vagy extravagáns stílusú, a lényeg, hogy ne álljon túl sok elemből, ügyeljünk az egyensúlyra. Fontos, hogy az ajándék ne legyen túldíszített, erre mutatunk is tippeket. Választhatunk dekoládát alapnak, papírdobozt vagy akár háncsdobozt is (olcsóbb). 
A dekoládát könnyebb több nagyobb elemmel bővíteni, emellett strapabíró is. Hozzáadhatunk virágokat, terméseket, szappanrózsát, fürdősót, fürdőbombát, parfümöt stb. Kitöltéshez szizál vagy fagyapot használható.
Amennyiben kisebb ajándékban gondolkozunk (pl. ékszer/mini ajándékok) a háncsdoboz kiváló választás lehet, amit vattával kitömve használható meglepetések díszítőelemeként.

 

Dekoládák: https://www.kosarbolt.hu/fo_kategoria_50062/
Háncs doboz: https://www.kosarbolt.hu/index.php?
Virágfejek: https://www.kosarbolt.hu/fo_kategoria_50062
Szappanrózsafej: https://www.kosarbolt.hu/index.php?
Feliratok: https://www.kosarbolt.hu/fo_kateg
Termések: https://www.kosarbolt.hu/fo_kategoria_5006

 Lézervágott, színes feliratok segítenek a dekorálásban és megnevezni az alkalom nevét.


 

Csináld magad csomag

 

Kétféle csináld magad csomagunk, előre összekészített alapanyagokat tartalmaz, illetve egy elkészítési útmutatót. Előnyei közé tartozik, hogy egyszerűen és gyorsan elkészíthető, úgy készíthetjük el és díszíthetjük, ahogyan szeretnénk, illetve nem kell hozzá sok kellék. Amire szükség van hozzá: ragasztó, festékek, lazúr (opcionális)Megnézem: Csináld magad csomagok


 Kész ajándék (gyors ajándék)

 

Készen kapható szappanrózsa kosár lehet a legjobb ötlet, ha különleges ajándékot szeretnénk, ugyanis igen, a szappanrózsa tényleg szappanból készült, és használható kézmosásra, illetve fürdéshez. Tehát egyedi ajándék lehet minden anyuka számára főleg, ha az utolsó pillanatra marad a keresés.


 

Reméljük sikerült egy picit felvillanyozni a keresgélők kedvét és megfogadják pár ötletünket. Az anyák napja az év egyik legfontosabb hagyománya, szakítsunk időt rá, hogy különlegesebbé varázsolhatjuk a napot pusztán egy kis odafigyeléssel és szeretettel, amit minden anyuka megérdemel.

További szép napot minden olvasónknak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándék ötletek Anyák napja
Az oldal tetejére