Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben
Termékek Menü

Őszi ajtódísz 5-10 perc alatt.

Őszi ajtódísz 5-10 perc alatt.                    

Rohansz, alig van időd?  Akkor ez a Te ajtódíszed lesz :)! Pár egyszerű lépésből őszi hangulatot varázsolhatsz az ajtódra.

Lépésről-lépésre (videóval) itt!

 

                                 A képre kattintva elindul a videó!

Szükséges kellékek:

Natúr fa ovál tábla - Szivacsecset - Ecset - Lágy dekorfesték fehér - Decorolla dekorfesték zsálya - Vintage effect - Natúr fa Édes Otthon felirat - Kisebb selyemvirág fej - Vékony drót - Csiszolópapír - Szalag - Spárga

1. lépés:

Csiszolóvászonnal alaposan csiszold át a tábla felületét.

2. lépés:

Alapfestéshez használj Decorolla dekorfestéket zsálya színben, amelyet szivacsecsettel egyenletesen vigyél fel a táblára. Száradási idő kb. 5 perc

3. lépés:

Az alapfesték teljes száradása után, ecset segítségével vidd fel a Vintage Effect folyadékot. Azokra a részeken használd, ahol kopottas hatást szeretnél elérni. Várd meg amíg teljesen megszárad!

4. lépés:

Fesd le fehér színű Decorolla Lágy dekorfestékkel az egész táblát 2 rétegben. A teljes száradás után csiszolópapírral csiszold át.

5. lépés:

A selyemvirágról vágd le a leveleket, virágokat, bogyókat. A videóban látott módon ragaszd fel ragasztópisztoly segítségével a díszítőelemeket és a feliratot.

6. lépés:

Akasztóként egy vékony drótot válassz ezzel fokozod a rusztikus őszi hangulatot. Egy ecset segítségével formázz spirált a drót két végére így biztosan rögzül a táblához.

Ezzel készen is vagy! 5 – 10 perces munkával mutatós ajtódíszed lett.

Nézd meg minden hónapban új videóinkat a YOUTUBE csatornánkon!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek